50 години традиция

в сладкарството

В сграда построена специално за сладкарски цех през далечната 1966 година от нашите дядовци, запазихме традицията в сладкарството вече повече от 50 години.

При нас работят цели семейства, които предават занаята от поколение на поколение. Всичко и до днес изпичаме на жарова пещ, изработваме и декорираме ръчно.

За изисканият вкус на клиенти си, предлагаме разнообразни изделия както за всеки ден, така и за специалните им моменти.

В последните няколко години СЛАДКИ МЕЧТИ инвестира в нови технологии, машини и обурудване.Обновяваме изцяло визията на нашите фирмени магазини, като се стараем да Ви предлагаме нови продукти и изделия, които да направят забързания ви работен ден по-усмихнат.

При нас вече може да намерите прясно изпечено кафе, ароматно капучино и изцеден на място фреш от портокал. Всичко това представено по един по-различен начин в уютна обстановка.

Стремим се да улесним възможно най-много нашите клиенти, затова извършваме доставки  на торти и сладкиши до адрес в гр. Бургас.

 СЛАДКИ МЕЧТИ се стреми да задоволи всеки вкус. Скоро ще ви покажем и изцяло новата си линия ‘здравословни сладкиши’. Производство на сурови сладкиши и веган торти, изцяло изработени от натурални и полезни продукти.

Екипът ни

 Екипът ни се състои от професионалисти, с дългогодишен опит в занаята и със завидни умения в сладкарството. Но не само опитът е това, което ги прави толкова специални, а непрестанното им желание да усъвършенстват и подобряват продуктите, които ви предлагаме, за да ви доставяме още по-голяма радост!

 Всичко, което ви доставяме, приготвяме само с качествени суровини и с огромно старание и любов, защото за нас, това е най-важното – вашата усмивка!